Home

Welkom bij EuroPacer, de eerste Europese meeting voor liefhebbers van een stijlicoon uit de jaren ’70: de AMC Pacer!

Plaats van handeling: Moergestel, Diessen en omgeving. In het pinksterweekend van 2011 worden 30 tot 40 Pacers verwacht, uit binnen- en buitenland.

Het idee voor deze meeting is ontstaan op de social media site Hyves, waar drie enthousiaste Pacer-rijders besloten om zoveel mogelijk Nederlandse Pacers bij elkaar te brengen. Niet veel later bedachten we dat het ook een goed idee zou zijn om eens te peilen of er ook belangstelling zou zijn in de ons omringende landen. Dit is in een notendop het verhaal achter deze eerste EuroPacer meeting.

Het is dus ons doel om zoveel mogelijk AMC Pacers uit alle Europese landen bij elkaar te brengen. Met als achterliggende gedachten dat we elkaar leren kennen, kennis uitwisselen over de techniek en moeilijk verkrijgbare onderdelen. En om natuurlijk zoveel mogelijk te genieten van datgene wat ons bindt: onze AMC Pacer. Een goed feest en een uitgebreide rit door een mooie omgeving ontbreken dan ook niet tijdens deze allereerste EuroPacer. Wat ons betreft is dit hopelijk het begin van een mooie traditie.

Foto's van de Europacermeeting vindt je hier.