Home

Välkommen till EuroPacer, den första europeiska träffen för oss som älskar 70-talets klassiska och berömda ikon – AMC Pacer!

Plats: Moergestel, Diessen med omgivningar, i Holland. Vi uppskattar antalet deltagande “Pacers” till 30-40 st.

Idén till träffen uppkom på community Hyves, där tre Pacer-fans strålade samman. Vi tyckte att det var en kul idé att samla så många holländska AMC Pacers som möjligt. Inte nog med det, vi bestämde oss även för att kolla upp kringliggande länders intresse för träffen. Det tog inte lång tid innan vi kom i kontakt med Pacer-ägare i bland annat Tyskland, Schweiz och Sverige.

Vårt mål är inte enbart att samla Pacers från hela Europa – vi vill också få ett forum och ett kontaktnät för att kunna utbyta tips och idéer om hur vi skall kunna hålla våra fina bilar i gott skick så att vi kan köra med dem så länge som möjligt. Självfallet är träffen även en möjlighet att träffa likasinnade och tillsammans kunna njuta av vårt gemensamma intresse – våra AMC Pacer-bilar. Förhoppningsvis är detta första EuroPacer-möte starten på en fin tradition.

Du som äger en Pacer är varmt välkommen till detta event! Klicka på programlänken flr att få mer information om vår europeiska Pacer-träff.